Η Ελληνική κουζίνα στο TasteAtlas
Το TasteAtlas είναι ένας βιωματικός ταξιδιωτικός διαδικτυακός οδηγός για παραδοσιακά τρόφιμα που συγκεντρώνει αυθεντικές συνταγές, κριτικές κριτικών τροφίμων και ερευνητικά άρθρα σχετικά με δημοφιλή συστατικά και πιάτα.
Περιγράφοντας τον εαυτό του ως “έναν παγκόσμιο άτλαντα παραδοσιακών πιάτων, τοπικών υλικών και αυθεντικών εστιατορίων”,[3] διαθέτει έναν διαδραστικό παγκόσμιο χάρτη τροφίμων[4] με εικονίδια πιάτων που εμφανίζονται στις αντίστοιχες περιοχές τους[5] και φέρεται να περιέχει σχεδόν 10.000 πιάτα. ποτά και συστατικά, καθώς και 9.000 εστιατόρια.
Ιδρύθηκε το 2015 από τον Κροάτη δημοσιογράφο και επιχειρηματία Matija Babić χρειάστηκαν περισσότερα από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης προτού ξεκινήσει το έργο στα τέλη του 2018
Ο ιστότοπος απονέμει τα Βραβεία TasteAtlas[30] για κατηγορίες όπως “Καλύτερο παραδοσιακό πιάτο”, “Καλύτερη Κουζίνα”, “Καλύτερο Παραδοσιακό Φαγητό Πόλη”, και άλλοι. (Πηγή:Wikipedia)
Ας δούμε τις θέσεις που έχουν η Ελληνική κουζίνα, παραδοσιακά πιάτα μας καθώς και προϊόντα, στο τεύχος Ιανουαρίου του Psychiko News
PHOTO: PIXABAY